Scroll down

SHOWROOM

Wil je de producten en diverse concepten live beoordelen, materialen zelf voelen en kleuren perfect combineren, bezoek dan de showrooms van OVERSEAS, WOOFF, LEBEL of Private Label. Hier zal je nogmaals overtuigd worden van de succesvolle mogelijkheden bij van Baal Textiles en waan je jezelf in een complete textielwereld.

Showroom

Om optimaal onze merken aan je te presenteren nodigen wij je graag uit om onze showrooms te bezoeken. Dit is de perfecte shopomgeving om al onze mogelijkheden te beoordelen, artikelen te selecteren en een goed beeld te krijgen van de diverse woon, kids en dierconcepten. Onlangs is de showroom van OVERSEAS en WOOFF geheel vernieuwd en is er ook een speciale showroom voor Private Label ingericht. Tevens geven we je graag een kijkje in de keuken bij de productie zowel in Breda als via een livestream met Tunesië.

Dealer Portal

Om de inkopen ook online te kunnen regelen is er een gebruiksvriendelijke B2B portal aanwezig. Met deze online salestool kun je 24/7 collecties bekijken, producten bestellen en direct zien of er nieuwe items zijn. Na het aanmaken van je persoonlijk account en het verkrijgen van een inlogcode, kun je direct starten met het maken van je selectie en het succes van onze merken gaan ervaren.

Cash & Carry

Om in een perfecte omgeving en op elk gewenst moment inkopen te doen en zo een juist beeld te krijgen van onze collectie, zijn wij met een aantal mooie shops vertegenwoordigd bij Cash&Carry Center Trends & Trade in Venlo en binnenkort ook bij Trademart Home&Living in Brussel. Wij willen je ook daar graag ontvangen om zo onze mogelijkheden te presenteren.