“OUR ANSWER FOR YOUR PERFECT LIFESTYLE”

De collectie OVERSEAS Essentials bied je een ruim assortiment met essentiële kussens en plaids, die als basis kunnen dienen voor perfecte styling in elk interieur. Goed te combineren materialen, in tijdloze kleuren met een nette afwerking zijn details die je hierin direct zal herkennen. Het aanbod complimenteert naadloos de andere trendproducten uit de collectie en bieden een basis om zo het geheel nog beter tot zijn recht te laten komen.

Als je denkt dat het niet luxer kan, dan heb je het mis. De OVERSEAS Tailor Made collectie onderscheidt zich door een rijke serene uitstraling, perfecte mix met juiste value for money. Gedurende het seizoen worden gelimiteerde oplages geproduceerd en hiervoor wereldwijd de meest luxe en modieuze stoffen en materialen gesourced. In huis worden actuele dessins en structuren ontwikkeld en perfect in kleurthema samengebracht. De OVERSEAS Tailor Made collectie is een waar sieraad voor in het interieur.

In de allerleukste kinderkamers kunnen producten uit de OVERSEAS Kidslife collectie zeker niet ontbreken. Wil je deze kamers perfect inrichten en ervoor zorgen dat de kids in hun eigen wereldje kunnen wegdromen of lekker chillen, dan biedt dit ruime assortiment met bed-accessoires, wigwams, zitzakken en vormkussens voldoende keus. Van een hele stoere jongenskamer tot een sprookjesachtige meisjeskamer, niets is te gek met OVERSEAS Kidslife.

Naast een mooi gestyled interieur, verdienen ook onze trouwe viervoeters het allerbeste ligcomfort met een trendy touch. Hiervoor biedt OVERSEAS Petlife het juiste assortiment. De vele gebruiksvriendelijke materialen zijn verkrijgbaar in zowel traditionele als trendy kleuren en diverse prints. Het assortiment met dierenkussens, manden en zelfs mooie boxsprings, bieden voor elke huisdier een passende oplossing en zijn door het ontwerp een perfect match in elk interieur.

Marketingsupport

Om de OVERSEAS collectie optimaal tot zijn recht te laten komen en je als ondernemer het maximale resultaat te bieden, kunnen wij adviseren in presentatie en het juiste POS materiaal. Wil je hier met ons over brainstormen dan gaan wij graag met je in gesprek. Meer weten over de collecties of andere mogelijkheden bij Van Baal Textiles, Registreer dan direct op de Dealer portal en wordt ook een tevreden OVERSEAS Dealer .