Scroll naar beneden

PRODUCTIE TUNESIË

Na goedkeuring van de samples en akkoord voor de order, gaan we in Tunesië zorgdragen voor confectie, product labeling en een zeer gedegen kwaliteitscontrole. Als de producten al deze fases hebben afgerond worden ze gereedgemaakt voor verscheping naar ons magazijn in Breda.

3BE – Sayada, Tunesië

Om de productieketen optimaal te beheersen en niet meer indirect afhankelijk te zijn van externe partners, is in 2012 in Sayada, Tunesië gestart met een eigen productiefaciliteit. Op deze locatie kunnen de op voorraad zijnde ruwdoeken direct bedrukt, geborduurd en ook gequilt worden. Wekelijks worden confectioneerde producten naar Nederland verscheept en garanderen wij een snelle levering van samples en orders. Het productieproces is hierdoor aanzienlijk korter dan bij leveringen vanuit het Verre Oosten.

In 2019 hebben wij voor deze locatie de SA8000 certificering mogen ontvangen en dit stelt ons in staat om als leverancier aan de hoogste normeringen te voldoen. Wij zijn trots op deze certificering en zo is de kwaliteit van onze producten en het zorgdragen voor juiste sociale omstandigheden direct gegarandeerd.