Scroll naar beneden

OVER ONS

Door het drukke bestaan en vele veranderingen die ons dagelijks bezighouden hechten we steeds meer waarde aan het leven rondom onze woning en het gehele gezin. Daarom is het creëren van toonaangevende totaalconcepten onze missie. Hierbij ligt de nadruk op herkenbare trends, betaalbaar design, comfort en gevoel van luxe. Wij streven er al meer dan 38 jaar naar om voor elk individu en huisdier continu een comfortabele en stijlvolle woonomgeving te creëren.

Familiebedrijf

Van Baal Textiles is al ruim 38 jaar een succesvol familiebedrijf. De focus ligt op het creëren van toonaangevende collecties voor (inter)nationale klanten. Om als leverancier in textiel alle facetten van het proces te controleren en niet afhankelijk te zijn van externe partners, is er in 2012 gestart met een eigen productiefaciliteit in Tunesië. Wij kunnen met trots vertellen dat wij een echte specialist in interieurtextiel zijn. Wij adviseren retailers over de eigentijdse offline & online consument en geven aan wat hem zoal beweegt en verleidt. Zowel bij onze eigen merken als bij private label projecten bieden wij maximaal support en werken graag intensief aan een longterm partnership.

Styling & Sales

Onze stylisten volgen continu met veel gevoel en passie de laatste modetrends, kleuren en materialen. Zij vertalen dit naar eigentijdse textielproducten voor diverse collecties. Dagelijks zijn ze in contact met de afdeling styling en productie in Tunesië om zo tot ultieme confectie te komen. Voor de vakgerichte inkoper en retailer is onze collectie via diverse verkooppunten verkrijgbaar. Naast een bezoek aan onze showroom of diverse Cash&Carry centers, is het ook online mogelijk om via de B2B portal inkopen te regelen. Om ook dealer van onze merken te worden, gaan we graag met je in gesprek om zo te kijken naar de wensen en al onze mogelijkheden.

Meer succes en minder risico’s

Omdat de gehele productketen in eigen beheer is, kunnen wij als geen ander op diverse vlakken support bieden. Kennis zoals Supply Chain, POS, Productontwikkeling, Voorraadbeheer, Contentsupport, Visual Merchandising en Salessupport op locatie is aanwezig. Door het constant beschikbaar zijn van ruwdoeken en materialen kunnen wij in het seizoen snel opschalen en leadtimes verkorten. Deze essentiële zaken vergroten de kans op succes en beperken direct de eigen risico’s.